Deprem Konya / İlham Aliyev İzmir depremi dolayısıyla Erdoğan'ı arayarak : Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi.

Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Ä°lham Aliyev Ä°zmir depremi dolayısıyla ErdoÄŸan'ı arayarak
İlham Aliyev İzmir depremi dolayısıyla Erdoğan'ı arayarak from i.internethaber.com
Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Ülkemizde ve komşu ülkelerde küçük çaplı . Afad, "konya, meram'da meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar . Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nden yayınlanan bilgilere göre, 8 kasım pazartesi akşamı saat 20.43 sularında konya'da bir deprem meydana geldi. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad, "konya, meram'da meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar . Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Ülkemizde ve komşu ülkelerde küçük çaplı . Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya merkezde depremi şiddetli bir şekilde yaşayan halk sokağa çıktı. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Ülkemizde ve komşu ülkelerde küçük çaplı . Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Türkiye Haritası (Siyasi): Åžehir Ä°simleri Listesi Ä°le
Türkiye Haritası (Siyasi): Şehir İsimleri Listesi İle from s.milimaj.com
Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya merkezde depremi şiddetli bir şekilde yaşayan halk sokağa çıktı. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Afad, "konya, meram'da meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar . Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Kandilli rasathanesi'nden yayınlanan bilgilere göre, 8 kasım pazartesi akşamı saat 20.43 sularında konya'da bir deprem meydana geldi.

Afad, "konya, meram'da meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar .

Kandilli rasathanesi'nden yayınlanan bilgilere göre, 8 kasım pazartesi akşamı saat 20.43 sularında konya'da bir deprem meydana geldi. Ülkemizde ve komşu ülkelerde küçük çaplı . Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Konya merkezde depremi şiddetli bir şekilde yaşayan halk sokağa çıktı. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor.

Ülkemizde ve komşu ülkelerde küçük çaplı . Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Konya merkezde depremi şiddetli bir şekilde yaşayan halk sokağa çıktı. Deprem üretebilecek 485 fay tespit edildi! - Güncel
Deprem üretebilecek 485 fay tespit edildi! - Güncel from i2.milimaj.com
Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Afad, "konya, meram'da meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar . Afad'ın açıkladığı son verilere göre 20:43'de gerçekleşen, merkez üssü konya/meram olan . Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Konya merkezde depremi şiddetli bir şekilde yaşayan halk sokağa çıktı. Kandilli rasathanesi'nden yayınlanan bilgilere göre, 8 kasım pazartesi akşamı saat 20.43 sularında konya'da bir deprem meydana geldi.

Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Afad, konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Kandilli rasathanesi'nden yayınlanan bilgilere göre, 8 kasım pazartesi akşamı saat 20.43 sularında konya'da bir deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem · afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Ülkemizde ve komşu ülkelerde küçük çaplı . Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Konya merkezde depremi şiddetli bir şekilde yaşayan halk sokağa çıktı. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi. Afad, "konya, meram'da meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar .

Deprem Konya / Ä°lham Aliyev Ä°zmir depremi dolayısıyla ErdoÄŸan'ı arayarak : Konya'da hissedilir bir deprem meydana geldi.. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Depremin 6.82 kilometre derinlikte gerçekleştiği . Afad ve kandilli rasathanesi 8 kasım pazartesi günü gerçekleşen deprem verilerini paylaşıyor. Konya merkezde depremi şiddetli bir şekilde yaşayan halk sokağa çıktı. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi.